Pet zlata i četiri pehara s Mostar Opena

2018/11/16


U subotu je u dvorani ”Bijeli Brijeg” u Mostaru, u organizaciji Taekwondo kluba Cro Star, održan 10. jubilarni Međunarodni taekwondo turnir ”Mostar Open” koji je ove godine okupio 450 natjecatelja iz sedam država (BiH, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Albanija, Izrael i Portugal). Natjecanje se održavalo u tri discipline borbe, forme i kick.

Taekwondo klub Imotski nastupio je u uzrastima mlađih kadeta, kadeta i juniora. Kao što je bio slučaj na svim turnirima ove jeseni cure su opet ostvarile sjajan rezultat, pogled u statistiku tako otkriva da su cure bile najbolje u mlađim kadetkinjama i kadetkinjama. U zajedničkom poretku mlađih kadeta i kadetkinja Imotski je osvojio pehar za drugo mjesto, također u poretku kadeta i kadetkinja osvojen je pehar za treće mjesto. U ukupnom poretku borbi između 35 klubova Imotski je zauzeo treće mjesto sa 77 bodova samo 4 boda iza prvoplasiranog kluba.

Pojedinačno naša najuspješnija natjecateljica je Petra Gudelj koja je bila i najbolja mlađa kadetkinja natjecanja. Zlatne medalje osvojili su još Petra Jerković, Sara Tolić, Dijana Mršić, Klara Tolić, srebrni su bili: Andrej Perić, Josip Katanušić, Dario Mršić, Tina Šakić Ivana Bušić, Ankica Patrlj i Petra Rebić, dok su brončani: Ana Kukavica, Meri Tonković, Anđela Brnas i Gabrijela Maras.

20181103_093802
IMG_2353