Korčula Open 2018

2018/09/04


Naš klub prošlog je vikenda putovao na otok Korčulu gdje smo sudjelovali na ovogodišnjem 19. izdanju Korčula Open-a na kojem je nastupilo 370 natjecatelja iz 28 klubova i 8 zemalja.

I ove godine natjecanje se održavalo kroz dva dana na otvorenom, u amfiteatru ispod gradskih zidina.Nastupili smo s 20 natjecatelja u uzrastima mlađih i starijih kadeta/kadetkinja. Prvog dana natjecanja odličan rezultat ostvarili su mlađi kadeti i kadetkinje koji su osvojili prvo mjesto u ukupnom poretku uzrasta, također u disciplini „kick“ u ukupnom poretku osvojili su drugo mjesto iza domaćina TK Forteca. Najuspješniji pojedinačno među našim članovima sa osvojenom zlatnom medaljom bili su Klara Tolić u kadetima, Josip Katanušić i Ankica Patrlj u mlađim kadetima te Petra Gudelj i Marija Benedikta Jonjić u „kicku“

Sve ljetne aktivnosti kluba od biciklijade Imotske Krajine, demonstracije u Park&shopu do natjecanja na Korčuli proveli su članovi koji su sudjelovali na treninzima i preko ljetnih praznika, početkom škole nastavljaju se treninzi i počinju upisi u svim sekcijama kluba, uključujući i novouređenu dvoranu za taekwondo koja se nalazi u sklopu dvorane Srednjoškolskog centra Imotski.

IMG_1875 IMG_1762